Logo
Nevíš si rady? Zavolej.
(Po. - Pá. od 7 - 17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebuješ poradit? Neváhej nás kontaktovat.
Novinky
07.12.2022
SHOPROKU 2022 - věnuj nám svůj hlas
V roce 2019 a 2021 se nám podařilo získat prestižní cenu popularity v kategorii hobby. Věříme, že i díky tvému hlasu se nám podaří toto významné oce... číst celé
28.11.2022
NA SVÁTKY MÁME PAUZU
Předvánoční nakupování bývá častokrát obdobím shonu. Pro naše zvířátka a rostlinky chceme však bezpečné doručení, proto během svátků pozastavujeme o... číst celé
11.11.2022
Prodloužená dodací doba od 14. - 20.11.
Z důvodu svátku bude v příštím týdnu omezeno odesílání objednávek. Odeslat stihneme objednávky podané do 13.11. 24:00. Objednávky podané po tomto term... číst celé
Zobrazit všechny novinky

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Tímto udělujete souhlas správci Ondrej Svoboda - Shrimp.sk, Športová 331/3, 013 03 Varín, Slovensko IČO: 41561945, DIČ: 1070875212 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Přihlas se a nepropásni novinky, akce a slevy!
Prodejna v Žilině (SK)

Na prodejně je možný osobní nákup, nebo po dohodě vyzvednutí objednávek učiněných předem přes eshop.

Pondělí - Neděle: 09:00 - 19:00

Adresa: P. O. Hviezdoslava 50 C, Žilina, Slovensko

  Transport EU

Zákaznická podpora Shrimp.cz
Ondrej Svoboda
Ondrej Svoboda
(Po. - Pá. od 7 - 17 hod.)
Copyright © 2022 Ondrej Svoboda - Shrimp.cz