Logo
Nevíš si rady? Zavolej.
(Po. - Pá. od 7 - 17 hod.)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebuješ poradit? Neváhej nás kontaktovat.
Novinky
15.03.2023
VYHRAJ AKVÁRIUM ZA VRÁCENÍ BOXU
Vyhraj kvalitní akvárium EHEIM Aquastar 54 l v hodnotě 3229 Kč i s dopravou zdarma! Do soutěže se můžeš zapojit jednoduše. Pokud jsme ti už někdy po... číst celé
07.12.2022
SHOPROKU 2022 - věnuj nám svůj hlas
V roce 2019 a 2021 se nám podařilo získat prestižní cenu popularity v kategorii hobby. Věříme, že i díky tvému hlasu se nám podaří toto významné oce... číst celé
28.11.2022
NA SVÁTKY MÁME PAUZU
Předvánoční nakupování bývá častokrát obdobím shonu. Pro naše zvířátka a rostlinky chceme však bezpečné doručení, proto během svátků pozastavujeme o... číst celé
Zobrazit všechny novinky

nejlepsi-akvaristika

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Tímto udělujete souhlas správci Ondrej Svoboda - Shrimp.sk, Športová 331/3, 013 03 Varín, Slovensko IČO: 41561945, DIČ: 1070875212 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby PushCrew, a product of Wingify.Wingify, Inc 425 Broadhollow Road, Suite 427, Melville, NY 11747, EIN Number: 47-3263260.
    • Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Přihlas se a nepropásni novinky, akce a slevy!
Prodejna v Žilině (SK)

Na prodejně je možný osobní nákup, nebo po dohodě vyzvednutí objednávek učiněných předem přes eshop.

Pondělí - Neděle: 09:00 - 19:00

Adresa: P. O. Hviezdoslava 50 C, Žilina, Slovensko

  Transport EU

Zákaznická podpora Shrimp.cz
Ondrej Svoboda
Ondrej Svoboda
(Po. - Pá. od 7 - 17 hod.)
Copyright © 2023 Ondrej Svoboda - Shrimp.cz